Zoeken

Heeft u vragen?

Neem hier contact met ons op. We helpen u graag.

SMK

SMK publiceert opnieuw uitzonderingsmaatregelen voor inspecties in verband met het coronavirus

SMK publiceert opnieuw uitzonderingsmaatregelen voor inspecties in verband met het coronavirus. Het gaat daarbij om onder meer inspecties op afstand en verlenging van de certificaatduur.

Lees meer
Barometer Duurzame Bloemist

Gouden status voor BloemenInterieur

BloemenInterieur in Raamsdonksveer is gecertificeerd voor de Barometer Duurzame Bloemist. Waar mogelijk hebben bloembinders en eigenaren Frederik Nouwens en Marianne van Zanten de winkel, de bedrijfsvoering en het assortiment bloemen en planten verduurzaamd. Sinds november draagt BloemenInterieur de officiële gouden status van de Barometer Duurzame Bloemist; het hoogst haalbare in de bloemisterij.
Lees meer
Barometer Duurzame Bloemist

Eerste Sustainable Florist in gemeente Zuidplas

Meesterbloembinderij Coen van Buuren in Nieuwerkerk aan den IJssel is de eerste, en tot nu toe de enige, duurzaam gecertificeerde bloemist in de gemeente Zuidplas. Zij behaalden hiervoor de gouden status van de Barometer Duurzame Bloemist. Op donderdag 4 november kregen zij het erkende Sustainable Florist certificaat van wethouder Jan Verbeek uitgereikt.
Lees meer
Barometer Duurzame Bloemist

Wethouder Hoen overhandigt certificaat Sustainable Florist voor verduurzaming Rianne’s Bloem&kado

Speciaalzaak Rianne’s Bloem&kado in Wolvega heeft het certificaat Barometer Duurzame Bloemist ontvangen. Sinds september mag eigenaar en bloembinder Rianne Meester zich officieel Sustainable Florist noemen. Met dit keurmerk zijn de inkoop en de bedrijfsvoering gegarandeerd een stuk duurzamer. Wethouder Roelof Hoen van economische ontwikkeling en werkgelegenheid heeft op dinsdag 19 oktober het zilveren certificaat uitgereikt.
Lees meer
Barometer Duurzame Bloemist

Ruim 90 nieuwe gecertificeerde duurzame bloemisten

In juni 2021 werd de mijlpaal van 250 Nederlandse duurzame bloemisten gevierd. Inmiddels hebben 91 andere bloemisten ook het certificaat voor Barometer Duurzame Bloemist behaald. Zeven bloemisten zijn met goud bekroond, 67 met zilver en 17 met brons.
Lees meer

Aanmelden nieuwsbrief

Meld u aan voor de nieuwsbrief en ontvang direct het laatste nieuws.

Naam(Vereist)
Toestemming