Zoeken

Heeft u vragen?

Neem hier contact met ons op. We helpen u graag.

Communicatie

Heeft u het bronzen, zilveren of gouden niveau van de Barometer Duurzame Bloemist gehaald? Gefeliciteerd! We helpen u graag met de communicatie hierover. Op deze pagina zijn richtlijnen en downloads te vinden voor het logogebruik en communicatie-uitingen.

We helpen u graag!

Twijfelt u ergens over? Neem gerust contact met ons op.

Neem contact op

Het logo

Het logo van de Barometer Duurzame Bloemist is hét herkenbare beeld voor inkopers en consumenten. Het is dus belangrijk de kwaliteit van het logo te handhaven. Er zijn namelijk veel bloemisten die het logo gebruiken. Download hieronder het instructieblad.

Logotool

Vul het onderstaande formulier in voor ontvangst van het logo van de Barometer Duurzame Bloemist mét het individuele registratienummer (bijvoorbeeld SGS 1234567). Na onze goedkeuring, sturen wij hoge en lage resolutie bestanden met de verschillende varianten van het logo (JPG en PNG). Een EPS-bestand van het logo kan worden aangevraagd via een e-mail aan smk@smk.nl.

Tips & tricks

Stel, u heeft net het certificaat voor de Barometer Duurzame Bloemist behaald. Of heeft een mooie prestatie verricht omtrent verduurzaming en het keurmerk. Dan is dat natuurlijk iets om met zoveel mogelijk mensen te delen. Denk aan een persbericht, via social media of een pagina op uw website.

Slogans

U kunt gebruik maken van onderstaande slogans:

  • Met het onafhankelijke keurmerk Barometer Duurzame Bloemist tonen bloemisten aan dat zij duurzamer ondernemen.
  • Het onafhankelijke keurmerk Barometer Duurzame Bloemist is het bewijs dat  [naam bedrijf] een duurzamere bedrijfsvoering heeft.

Social media

De kracht van social media is inmiddels alom bekend. Maak hier daarom ook zeker gebruik van. U kunt ons taggen op Facebook of Twitter. Wij zullen uw bericht dan delen via onze kanalen.

Persberichten

Gaat u een persbericht verzenden? Stuur deze dan ook door naar smk@smk.nl. Wij kunnen deze doorplaatsen op onze website en via onze socialmediakanalen.

Over het keurmerk

Lees meer

Ambitie

Lees meer