Zoeken

Heeft u vragen?

Neem hier contact met ons op. We helpen u graag.

Tarieven

De tarieven voor het certificaat van de Barometer Duurzame Bloemist bestaan uit eenmalige aanmeldingskosten voor nieuwe bedrijven onder certificatie en uit jaarlijkse afdrachten. Bent u aangesloten bij een bloemistenvereniging? Dan kunt u korting krijgen op het aanmeldingstarief mogelijk voor u van toepassing is. Meldt dat aan uw inspecteur of neemt u in dat geval contact op met uw bloemistenvereniging. Zowel de aanmeldingskosten als de jaarlijkse afdrachten worden door SMK – via de certificatie-instelling – bij de certificaathouder in rekening gebracht.

Het keurmerk wordt beheerd door SMK. Voor financiering van de werkzaamheden worden er afdrachten in rekening gebracht aan keurmerkhouders voor de ontwikkeling en het beheer van de certificatieschema’s, voorlichting en onderzoek. SMK is een onafhankelijke stichting zonder winstoogmerk.

Inspectiekosten

Deze tarieven zijn exclusief de kosten die de certificatie instellingen aan keurmerkhouders berekenen voor inspectie en certificering. Voor een indicatie van deze kosten kunt u een offerte vragen aan de certificatie-instelling.

Tarievenblad

Bekijk

Heeft u een vraag?

Vul het contactformulier in. We helpen u graag.